Hogy ki vagyok? nem érdekes.
A végtelen időkben jövök, megyek.

Tanítok mindenfele. Csak egy a lényeg;
amit gondolok, amit mondok, az
szívem szeretetében szülessen,

és az igaz, tiszta legyen,
és eszerint cselekedjek.
A nevem Zayzon Nándor.
Próbáltam valami olyan tevékenységet találni, amiben egyrészt segíthetek másokon, másrészt kötetlen és egészséggel kapcsolatos. Így találtam rá a masszázsra. Több mint tízenhét éves múlttal rendelkezem a szakmában és ezen idő alatt nagyon sokat tanultam. Ajánlom mindenkinek a honlapom, amennyiben érdekli ez a hivatás.

A honlapot én készítettem, és ha van időm fejlesztgetem. /informatikus vagyok, de már évek óta nem foglalkozok gépekkel, inkább emberekkel :) Amenyiben érdekel bővebben a gyógyítás, látogasd meg a másik honlapomat is:


Hiszem, hogy jobb lehet ez a világ, ha odafigyelünk egymásra, és kellő szeretettel fordulunk embertársaink felé!

Aki szeretettel fordul feléd, szeresd őt jobban, mint amennyire ő téged. Aki nem szeret, azt is szeresd, mert attól hogy ő nem szeret téged, te még szeretheted őt.
Soha ne várj el semmit azért, mert te másokon segítesz, vagy, mert szereted őket.
Ha mások nem szeretnek, ne vegyél róluk példát, hanem annál jobban kitartóbban mutasd ki szeretetedet feléjük. Ne feledd a hegy és a víz háborújából mindig a víz kerül ki győztesen.

A szeretet a hit alapja, abból táplálkozik, s általa növekszik. Az akaratot a hittel ne keverd össze soha. Attól hogy akarsz valamit, nem azt jelenti, hogy meg is tudod valósítani. Mindenkit fogadj el olyannak amilyen - Ne válj azzá, csak fogadd el. Ha egy bűnöző, vagy olyan ember tér az utadba, akivel nem értesz egyet, nem kell őt követned.